Rado, plati, pa se klati!

Izvor: Mondo, 19.Jun.2019, 09:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Rado, plati, pa se klati!"

Pevačica o brzoj vožnji.

  Pevačica Rada Manojlović otkrila je da je u Srbiji često kažnjavaju za saobraćajne prekršaje, dok u Hrvatskoj uspeva da, kako kaže, podmiti policajce! Folk zvezda na mnoge nastupe putuje svojim kolima, pa joj se desi i da prekorači brzinu.

"Ne znam koliko sam para dala na kazne, ali znam da je cifra ogromna! Glava me zaboli kad mi stigne koverta", otkrila je ona za "Informer", pa istakla koja je razlika kada vozi >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << u Srbiji u odnosu na Hrvatsku.

"U poređenju sa Srbijom, gde radar sve beleži, u Hrvatskoj mi se ponekad posreći. Tamo se vazda jurim sa presretačima. Nekad se zanesem i prekoračim brzinu, pa se ispred mene pojave presretači sa rotacijom i znam šta me čeka", priča ona i dodaje:

"Kad me tamo zaustave, znam da sam nešto uprskala, pa volim da budem široke ruke. Probam da ih šarmiram, otpevam im nešto ili im dam neki dinar da se okrepe, popiju kafu. Tako uspem da izbegnem kaznu. Dešava se da mi je prepolove, a ima i slučajeva kada me uopšte ne konstatuju. Kažu mi: 'Rado, plati, pa se klati i divljaj!'"

Izbegla eksploziju automobila? (FOTO, VIDEO)

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.