Rada Manojlović pliva u cipelama

Izvor: Dzungla.org, 04.Dec.2011, 11:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rada Manojlović pliva u cipelama

Radmila Manojlović ponovo nosila za nekoliko brojeva veću obuću

Šta ti je navika!
Radmila Manojlović ponovo je nosila cipele koje su barem za dva broja veće nego što je duga njena noga. Kurir je još u aprilu 2009. godine pisao o pevačicinoj sklonosti da se pojavljuje u obući neadekvatne veličine, a te navike se za ove dve godine očito nije ratosiljala.
Izgleda da jedna od najatraktivnijih srpskih folkerki uopšte ne mari što su joj stopala kao u >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << čamcu i što dok cupka na sceni može, ne daj bože, i nogu da povredi. Dok je promovisala novu pesmu „Marakana“ u emisiji „Narod pita“, dalo se primetiti da je poprilično pažnje obratila na svaki detalj svog imidža, sem na cipele. Plivala je u njima!
A da joj žuljevi nisu problem? Samo, Rajka, kako tebi najviše paše. Ko još gleda u cipele dok ti pevaš!
(Izvor: Kurir)

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.