Rada Manojlović nosi bapske gaće

Izvor: S media, 20.Okt.2011, 00:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rada Manojlović nosi "bapske" gaće

Svaka devojka koja iole drži do sebe treba da zna da se ispod bele uske haljine ne nose duboke gaće. Što bi rekla Ruška Jakić, ne, nikako!

Ipak, taj se modni kiks dogodio mladoj folk pevačici Radi Manojlović...

Mi ne kažemo da Rada Manojlović ne drži do sebe, niti izigravamo modnu policiju, nego jednostavno iznosimo očigledan zaključak. Bubregare, kako se ovo što se vidi ispod njene seksi haljinice popularno zove, nisu lep modni detalj. Kvare doživljaj.
>> Pročitaj celu vest na sajtu S media << />
Ali, udarila zima, sunce skoro i ne sija, a cure moraju da se ugreju. Ako čizma glavu čuva, onda "ćega" čuvaju bubrege. Ali, onda ostavi i belu mini haljinu kod kuće, posavetovao je novinar Kurira, čiji je paparaco i uslikao ovu fotku.

Milan verio Radu?!

Rada pevala na stočiću!

Rada Manojlović podržala dečka!

A pročitajte i od čega je Radin dečko Milan Stanković živeo dok nije nastupao (i još ne nastupa) i ko je uvalio Sanji Marinković staru haljinu Nataše Bekvalac?

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.