Rada Đurić progovorila o manijaku koji je progonio nju i njene koleginice sa RTS-a

Izvor: Press, 20.Dec.2017, 20:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rada Đurić progovorila o manijaku koji je progonio nju i njene koleginice sa RTS-a

- Ja nisam ni želela da saznam ko je - rekla je Rada Đurić, jedno od zaštitnih lica RTS-a
Muškarac koji je voditeljkama RTS-a slao uznemirujuće poruke nedavno je uhapšen, a o ovom slučaju progovorila je voditeljka "Beogradske hronike" Rada Đurić.


 
 Sve se dešavalo pre nekoliko meseci, kada su voditeljke Javnog servisa bile uhođene od strane izvesnog muškarca koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << im je konstantno slao poruke neobičnog sadržaja. - Bilo je takvih slučajeva. Samo, nisu bile društvene mreže, već tradicionalne metode uznemiravanja - rekla je Rada osvrnuvši se na ranija iskustva.
- Na sreću nekako smo uspeli, nadam se, da identifikujemo ko je to. Ja nisam ni znala, nisam ni želela da saznam ko je, ali smo stavili na to tačku - rekla je Rada.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.