Rada Đurić kažnjena zbog nedozvoljene brzine govora

Izvor: Njuz.net, 19.Nov.2013, 15:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rada Đurić kažnjena zbog nedozvoljene brzine govora

Napomena: Ova vest je šaljive prirode
U pojedinim delovima emisije, voditeljka izgovarala i po 290 reči u minutu

BEOGRAD, 19. novembar 2013, (Njuz) – Popularna voditeljka Rada Đurić kažnjena je zbog prekoračenja dozvoljene brzine govora u emisiji „Beogradska hronika“,
saznaje Njuz.
Rada Đurić je više nego dvostruko prekoračila dozvoljenu brzinu od 120 reči u minutu, izgovorivši u nekim delovima emisije i do 290 reči za 60 sekundi.
- Voditeljka je na taj način ugrozila bezbednost >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << drugih učesnika u snimanju emisije, poput snimatelja, producenata i ostalih kolega. Prava je sreća što niko nije povređen – rekli su nam u policiji.
Đurić je kažnjena novčanom kaznom i dva kaznena poena, a ukoliko ponovi prekršaj u narednih šest meseci, postoji mogućnost da joj privremeno bude oduzeta dozvola za upravljanje „Beogradskom hronikom“.
Otežavajuća okolnost je, kaže izvor Njuza iz policije, i to što Rada, osim što brzo priča, priča i u potpuno nepredvidljivim pravcima, što je dodatno ugrozilo ljude oko nje, ali i gledaoce kraj malih ekrana.
- Na njoj je da svede svoju brzinu na dozvoljenih dve reči u sekundi, jer bi nastao potpuni haos kada bi svi tako jurili u govoru. Očekujemo da Rada, kao javna ličnost, da primer svima ostalima – rekao je naš sagovornik iz policije.
Nenad Milosavljević

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.