Izvor: Njuz.net, 13.Maj.2023, 13:08

RTS obećao da će otkloniti tehničke smetnje do velikog mitinga 26. maja

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeBEOGRAD, 13. maj 2023, (Njuz) – Radio-televizija Srbije izvinila se svojim gledaocima zbog tehničkih smetnji koje je imala tokom uključenja sa protesta protiv nasilja i obećala da će sve greške u slici i zvuku otkloniti do najvećeg mitinga u istoriji Srbije koji je najavio predsednik Aleksandar Vučić za 26. maj.
Generalni direktor RTS Dragan Bujošević kaže da se glupo osećao dok je gledao iscepkanu sliku i još gori zvuk tokom reporterovog uključenja sa Gazele, ali da >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << medijski servis, srećom, ima čitave dve nedelje da sredi sve tehničke probleme do velikog Vučićevog obraćanja naciji.
– Naše ekipe rade punom parom da reše sve probleme i uveravam građane da će moći da na našoj televiziji, bez ikakvog cepkanja slike i tona, gledaju i slušaju predsednika 26. maja dok priča o povećanju plata i penzija, kilometrima novih auto-puteva i opšte uzev o tome kako smo u svemu bolji od svih. Slika će biti Full HD, zvuk perfektan, naši gledaoci plaćaju da imaju najbolje izveštavanje i to će i dobiti 26. maja – napominje Bujošević.
On dodaje da su mnogi zamerili što je ukljućenje u jučerašnji protest bilo tek u desetom minutu dnevnika i da je trajalo veoma kratko, zbog čega planiraju da tu grešku isprave.
– Prihvatamo sve kritike, zbog čega smo odlučili da Dnevnik 26. maja počnemo snimcima sa mitinga predsednika Vučića i Srpske napredne stranke i da taj izveštaj traje barem 20 minuta. Dodajem, 20 minuta uz perfektnu sliku i zvuk – obećava Bujošević.
Marko Dražić

Nastavak na Njuz.net...






Povezane vesti

Još 12 dana do najvećeg skupa u istoriji Srbije

Izvor: B92, 14.Maj.2023, 00:03

Još 12 dana do velikog skupa 26. maja koji je najavio predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.