RRA zabranila asfaltiranje ulica u toku predizborne ćutnje

Izvor: Njuz.net, 03.Maj.2012, 17:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RRA zabranila asfaltiranje ulica u toku predizborne ćutnje

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeJoš samo danas

BEOGRAD, 3. maj 2012, (Njuz) - Republička radiodifuzna agencija donela je opšte obavezujuće uputstvo kojim reguliše ponašanje partija u toku predizborne tišine. Po uputstvu koje je dostavljeno partijama, za vreme predizborne tišine zabranjuje se asfaltiranje ulica, seoskih i magistralnih puteva.
Takođe, na ovom spisku nalaze se joše neke aktivnosti poput postavljanja i popravki uličnih rasveta, postavljanja vodovodnih i kanalizacionih instalacija >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << i priključenja na električnu mrežu.
Reakcije građana na ovu odluku RRA uglavnom su pozitivne. Borisav Aćimović iz Čačka kaže da je za vreme kampanje urađeno više nego za prethodne četiri godine i da su političari i stranački aktivisti zaslužili odmor.
- Sve vreme mandata nisu uradili ni deseti deo kao u poslednjih mesec ipo. Otkad je krenula kampanja stalno se asfaltira, sređuju se trotoari, ulična rasveta funkcioniše besprekorno, čak se i kontejneri prazne redovno (misli se na kontejnere sa đubretom prim.ur), prosto sam se uželeo neke normalnosti, rupe na putu, mraka pred zgradom. Osećam se kao u Švajcarskoj, izgubismo onaj srpski šmek - kaže Aćimović.
RRA nije ovim završila svoje aktivnosti vezane za izbornu tišinu. Kako se očekuje, sutra će objaviti odluku u kojoj će za vreme kampanje ubuduće građanima biti zabranjeno da voze Fijatova vozila pošto je ova marka automobila korišćena kao predizborni adut barem dve stranke.
Bojan Savić

Nastavak na Njuz.net...






Povezane vesti

Mediji da "zaobilaze" političare

Izvor: B92, 04.Maj.2012, 08:40

Beograd -- Zamenik predsednika RRA objasnio da mediji, za vreme predizborne tišine, moraju da se uzdrže od objavljivanja čak i redovnih aktivnosti državnih funkcionera...To pravilo se, kako je objasnio Goran Karadžić, ne odniosi na situacije popout "kataklizmi ili nečeg sličnog"..."Ukoliko bi,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.