RONALDO SKOČIO NA POLICAJCA! Portugalac (skoro) kao Boban u odbrani navijača /VIDEO/

Izvor: 011vodič.com, 23.Jul.2019, 19:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RONALDO SKOČIO NA POLICAJCA! Portugalac (skoro) kao Boban u odbrani navijača /VIDEO/

Foto: skysport / screenshot Kristijano Ronaldo je izveo potez koji je frapirao svet, a prostor bivše Jugoslavije podsetio na dobro poznatu situaciju. Nakon jednog od treninga Juventusa, na teren u Aziji je uleteo jedan navijač, a policija ga je odmah opkolila, ne bi li ga privela. Pribili su obožavatelja na zemlju, a zatim i odveli sa terena, dok je on plakao u želji da dotakne idole. Upravo u tom vremenskom intervalu se desio ovaj skok Ronalda na jednog od lokalnih policajaca: Naravno, Ronaldo >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << je to uradio više u šali, ali sa željom da pokaže da se ne slaže sa načinom na koji se postupa prema navijaču, uostalom na snimku se vidi i buran protest Gonzala Iguaina zbog pregrube reakcije organa vlasti. Sve ovo je navijače na Balkanu podsetilo na znatno ozbiljniju situaciju, na meč Dinamo Zagreb – Crvena zvezda na Maksimiru 1990. godine, meč i događaj za koji se smatra da je početak građanskog rata i raspada Jugoslavije. Tada je Zvonimir Boban, as Dinama, skočio na policajca u želji da odbrani jednog od navijača, ukoliko ste to zaboravili podsetite se ovde: ZVEZDO, TVOJ RIVAL NIJE BILO KO Legendarni as vodi Kopehagen, POBEDIO SMRT, BUKVALNO! OPET JE UKRALA ŠOU NA MARAKANI! Tanja Šajković zvezda pred Zvezdinu borbu za Ligu šampiona /FOTO/ ŠOK U BARSELONI Najveći talenat La Masije, “novi Mesi & Ćavi” OTIŠAO U DRUGI KLUB LAMPARD “UŠTOPOVAO” GRIZMANA Debi za zaborav, Čelsi lako sa Barsom i pored “rakete” Rakitića (Blicsport.rs) More
The post RONALDO SKOČIO NA POLICAJCA! Portugalac (skoro) kao Boban u odbrani navijača /VIDEO/ appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

RONALDO U KINI KAO BOBAN NA MAKSIMIRU: Kristijano skočio na policajca zbog navijača! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 23.Jul.2019

Kristijano Ronaldo nasrnuo na policajca! Fudbaler Juventusa je to uradio u Kini!

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.