Izvor: Blic, 05.Jul.2023, 14:41

"RODILA MI SE UNUKA, A NOĆAS JE UMRLA MOJA NAJBOLJA DRUGARICA" Goca Džehverović u suzama: "Bila mi je kao rođena sestra"

Majka Teodore Džehverović, Goca Džehverović postala je baka kada se njena snajka Adriana Kadar porodila i na svet donela ćerku, međutim, Gocu su sutradan sačekale loše vesti, da joj je najbolja drugarica umrla.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

MAJKA TEODORE DŽEHVEROVIĆ U SUZAMA: Nakon što je dobila unuku, primila tragične vesti - Preminula je, bile su kao sestre!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jul.2023

Ne može da dođe sebi od šoka...Bivša zadrugarka i neko ko brine o imanju u Šimanovcima već nekoliko sezona, Gordana Džehverović, tokom jučerašnjeg dana postala je baka...Njen sin Sava i snaja Adriana dobili su ćerku, a nakon što je ponosna baka slavila rođenje svoje prve unuke, sačekala...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.