Izvor: Press, 22.Okt.2018, 19:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

REŠILI DA SEBI NAPRAVE ŽURKU: Aleksa i Bora uzeli instumente i zasvirali, ovo je ODUŠEVILO sve! (VIDEO)

Popodnevna svirka.
Nedeljno popodne u najgledanijem rijalitiju "Zadruga 2" učesnici su iskoristili da se malo odmore od svih trzavica koje su pratile prethodnu sedmicu. Posebno uživanje sami sebi priredili su Aleksa Savić I Bora Santana svirajući gitaru i harmoniku a društvo su im pravili Marko Petrući i Marko Stolić.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Press << />



Autor: TV Pink Printscreen


Ovi momci su očigledno rešili da ovaj tmuran dan barem malo sebi učine lepšim, pa su svirali i pevali neko vreme, a gledaoci su, bez sumnje, uživali u njihovom performansu.




Autor: TV Pink Printscreen


POGLEDAJTE JOŠ: POPILA BI TUŽBU: Toma i Keti se RASPRAVLJALI PRED SVIMA, ona mu rekla nešto što ga je SMRTNO UVREDILO! (VIDEO)



Kako je to sve izgledalo pogledajte u video-prilogu koji se nalazi ispod teksta.








 



Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!


Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.