REŠILA DA STAVI TAČKU! Novi skandal u vili – Milijana i Žabac u žestokoj svađi! Božićka rešila da prekine odnos sa LJUBAVNIKOM!

Izvor: 011vodič.com, 09.Dec.2019, 16:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

REŠILA DA STAVI TAČKU! Novi skandal u vili – Milijana i Žabac u žestokoj svađi! Božićka rešila da prekine odnos sa LJUBAVNIKOM!

U vili “Parova” je uvek haos! Milijana Božić ne prestaje da šokira javnost, a sinoć je imala sukob sa svojim ljubavnikom Žabcem.
On je pokušavao da objasni Jeleni Golubović kakav problem ima sa Milijanom, te je, umesto da se smiri, situacija otišla u pogrešnom pravcu.
– Ti treba da se lečiš. Ja nemam razlog da idem kod lekara. Ja pijem svoju terapiju i meni je dobro – rekao je Žabac.
– Vidiš da mi nije dobro. Skloni se od mene. Ti me dovodiš do toga >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << da mi nije dobro i da treba da idem kod lekara – vikala je Milijana na njega.
Žabac joj je pretio kako će da je prijavi, ali Milijanu to nije zanimalo, te je počela da psuje.
– Moraš da jedeš. Radi šta hoćeš ali moraš da jedeš. On je stvarno zaljubljen u tebe – govorila joj je Jelena. Božićka nije želela da poveruje u to i negirala je svaku njihovu reč.
– Ja više ne mogu, ovo je kraj. Završena je priča – rekla je Milijana.
Milijana i Žabac, nastavili su sa svojom raspravom, još više nervirajući jedno drugo.

The post REŠILA DA STAVI TAČKU! Novi skandal u vili – Milijana i Žabac u žestokoj svađi! Božićka rešila da prekine odnos sa LJUBAVNIKOM! appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.