REPER ISPROZIVAO PEVAČICU, pa dobio neočekivan odgovor!

Izvor: 011vodič.com, 12.Jun.2019, 21:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

REPER ISPROZIVAO PEVAČICU, pa dobio neočekivan odgovor!

Stvarno ne mislim ništa loše ovim, ali tebra, zamisli da se zoveš Džidža. Tako fina devojka mora da nađe lepše umetničko ime. Stejdž ime od “Džidža”. Ima sjajan glas i  imidž, ali… Mislim nije da je Vuk Mob (Vukašin Mobitel) nešto bolje…-napisao je reper na svom instgramu.
Printscreen
Iako su svi mislili da će mu Džidža žestoko uzvratiti na ovu prozivku, ona mu je najavila izazov! Ćerka Dragana Stojkovića Bosanca, koja je nedavno objavila pesmu >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << “Srećno pijana”, a trenutno promoviše numeru, “Tuguj” za manje od nedelju dana objaviće i poslednji deo trilogije, odnosno numeru za koju kaže da će pomeriti granice kad je muzika u pitanju. 
Dragi Vuče, sačekaj još 6 dana da vidiš da je Džidža LIT( je*eno neverovatna u slengu) i dobićeš i ti svoj izazov – uzvratila je pevačica.

Printscreen
O čemu se zapravo radi, i na kakve “muke” će Džidža postviti repera ostaje da vidimo uskoro. Do tada, uživajte u pesmi “Tuguj”.

Pratite nas na društvenim mrežama






Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.