REAKCIJA OSTAVILA SVE U ČUDU: Isplivali detalji iz prošlosti Jovana Memedovića, TRAGAČICA MILICA nije ostala imuna na OVO

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Feb.2024, 12:51

REAKCIJA OSTAVILA SVE U ČUDU: Isplivali detalji iz prošlosti Jovana Memedovića, TRAGAČICA MILICA nije ostala imuna na OVO

Ceo studio se orio od njihovog smeha.

Najava nove epizode popularnog kviza "Potera" postala je viralna, i to zbog tragačice Milice Jokanović i voditelja Jovana Memedovića.

Voditelj, koji se pre nekoliko nedelja izvinjavao zbog svog komentara o notarima, ovog puta je se šalio sa takmičarima i Milicom Jokanović, a u jednom trenutku je otkrio i par detalja iz svoje prošlosti koji su zasmejali sve u studiju, a naročito "princezu od znanja". >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

- To nam je bio predmet na Fakultetu fizičke kulture, ples. Rekli su da odavno nisu imali takvog studenta talentovanog - rekao je Memedović takmičarki. Milica Jokanović nije mogla da izdrži da se grohotom ne nasmeje.

Podsetimo, u poslednjoj emitovanoj epizodi "Potere" su "klinci" otišli kući bogatiji za 1.160.00 dinara. Nije ih omeo ni sjajni tragač Milan Bukvić, kojeg su pet puta vraćali u finalnoj igri.



Jovan, Filip i Luka, svi mlađi od 30 godina, fenomenalnim znanjem i uz malo sreće uspeli su da od tragača odbrane milionsku sumu. Jedina dama u timu, Ankica Agić, iako je u prvoj rundi pokazala zavidno znanje u drugoj nije imala sreće, te nije uspela da odbrani osvojenu sumu.

Srbija Danas/O.T.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

TRAGAČICA U "POTERI" PRSNULA U SMEH ZBOG MEMEDOVIĆA Voditelj otkrio nepoznat detalj iz privatnog života, a zbog izjave Milica nije mogla da se suzdrži

Izvor: Blic, 15.Feb.2024

U popularnom kvizu "Potera" voditelj Jovan Memedović našalio se sa tragačicom Milicom Jokanović, a najava emisije postala je viralna.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.