RAZMAŽENA BOGATAŠICA RAZBESNELA SVET: Šetanje je za seljake, ja mesečno trošim 2.000 evra samo na taksi!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Nov.2019, 13:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RAZMAŽENA BOGATAŠICA RAZBESNELA SVET: "Šetanje je za seljake, ja mesečno trošim 2.000 evra samo na taksi!"

Bahato, veoma bahato.

Nađa Nusejbeh (24) je u sklopu emisije “Rich Kids Go Skint”, koja se prikazuje u Velikoj Britaniji, posetila samohranu majku Natali Rasel (40), koja s dvojicom sinova živi u kući s dve spavaće sobama. Inače, poenta emisije je da deca bogataša provode vreme kod siromašnih porodica.

Објава коју дели Nadia Nuseibeh  (@justsuperwoman) дана 25. Авг 2019. у 3:36 PDT

Nađa živi u luksuznoj londonskoj četvrti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Knightsbridge i nekontrolisano troši novac koji joj daju roditelji. U jednoj noći potroši i do 1.000 funti. Mesečno samo na taksi ova bogatašica spiska oko 1.500 funti, prenosi The Sun.

“Mogu da priuštim 1.500 funti na taksi; šetnja je za seljake! Trošim 500 funti u pabu ili u baru”, kaže Nađa. Kada je razmažena bogatašica došla kod Natali, doživela je šok. “Mislim da ću se osećati krivom samo zato što sam rođena u povlašćenoj porodici koja ima više mogućnosti”, rekla je. Uprkos razlikama između nje i Natali, dobro su se složile u spomenutoj emisiji.

Објава коју дели Nadia Nuseibeh  (@justsuperwoman) дана 13. Окт 2019. у 1:23 PDT

“Rich Kids Go Skint” je šou u kojem deca ili mladi odrasli u imućnim porodicama dolaze u domove siromašnijih porodica i s ukućanima rade uobičajene poslove kao što su kupovina namirnica, kuvanje, pranje posuđa…

Објава коју дели Nadia Nuseibeh  (@justsuperwoman) дана 21. Окт 2019. у 5:45 PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.