RAT starleta: Zaslužila je da je prevari!

Izvor: Mondo, 07.Sep.2017, 05:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RAT starleta: Zaslužila je da je prevari!

Nije tajna da se ne vole...

Britanska starleta Kejti Prajs (39) trenutno "puni" naslovne strane stranih tabloida zbog saopštenja da se razvodi jer tvrdi ju je muž prevario sa dadiljom.

U celu tu zbrku se sada umešala starleta Džema Lusi (29) koja je u svađi sa starijom "koleginicom" već dug niz godina, pa je našla za shodno da istakne kako je Kejti zaslužila da je Kiran Hajler prevari.

"Ode" i treći muž: Varao me je sa dadiljom!
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
"Ona uništava ljudima živote. Ne želim nikome zlo, ali ne mogu da saosećam sa njom jer joj se ne može pomoći. Ona je ku*ka i dok ne prestane da bude ku*ka, ovakve stvari će nastaviti da joj se dešavaju", istakla je Džema za "New!" magazin.

Ona je dodala i da Prajsova tretira ljude oko sebe kao "robove".

Rijaliti cice lagale da su lezbijke! (FOTO, VIDEO)

"Izuzetno je sebična i egocentrična. Sve mora da se vrti oko nje. Osećate da kao da pored nje ne možete da imate sopstveno mišljenje. Ne možete ništa da kažete ili uradite. Oni koji su joj najbliži žive u njenoj senci kao robovi. Može da ih natera da urade šta god ona hoće", tvrdi starleta.

Džema i Kejti su u "ratu" od 2011. godine kada je Džema bila učesnica Kejtinog šoua "Signed by Katie Price".

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.