RAT SE NASTAVLJA! Milica Kemez i Suzana Ćubela U KLINČU zbog budžeta: Dvolična si, samo si želela da mi NAPAKOSTIŠ!

Izvor: Press, 01.Okt.2019, 09:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RAT SE NASTAVLJA! Milica Kemez i Suzana Ćubela U KLINČU zbog budžeta: Dvolična si, samo si želela da mi NAPAKOSTIŠ!

Zamerila joj je to što je dobila najmanji budžet tokom današnje podele.
foto:pink
Voditelj Milan Milošević je ušao u Belu kuću kako bi obavio pretres nedelje sa zadrugarima, ali i sproveo ovonedeljni "Izbor potrčka". Pre svega toga, Milan je zamolio ukućane da prokomentarišu današnju podelu budžeta.




>> Pročitaj celu vest na sajtu Press << /> Autor: TvPink Printscreen


Milan je odmah upitao Suzanu Ćubelu zašto je dala najmanji budžet Milici Kemez koju je simpatisala na početku ''Zadruge 3''. Kemez je iznela stav da je Ćubela konačno pokazala koliko je dvolična osoba. 



Na nju sam prvo pomislila, dala sam joj najmanji. Svi bi pomislili da namerno hoću da pokrenem nešto sa njom. Bolje da joj dam mali, Filipu sam dala srednji, pa neka spoje - odgovorila je Suzana. 



Autor: TvPink Printscreen


Mene je iznerviralo njeno obrazloženje... Kao, više se ne družimo. Nema mi logike to! Definitino je pokazala pravo lice - dvolična je, a htela sam da se družim sa njom iako je bilo sve ono što je bilo. Podelila je najmanji svima onima koji ne mogu da utiču na nju. Čak je dala Šopićki najveći, kao znaju se. Znam da je to dala da bi meni napakostila - bunila se Milica Kemez.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.