Izvor: Press, 31.Avg.2018, 21:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RAT NA DRUŠTVENIM MREŽAMA! Nadežda se posvađala sa majkom, ona joj poručila: SELJANKO JEDNA, GLEDAJ SVOJA POSLA! (FOTO)

Sve zbog jedne fotografije.
edna od omiljenih učesnica prve sezone najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima, "Zadruge", Nadežda Biljić, veoma je aktivna na društvenim mrežama.




Autor: Pink.rs


Nakon što je ostvarila veliki uspeh novom pesmom "Budale", Biljićeva >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << je počela redovno da nastupa i da radi punom parom, a slobodno vreme najradije provodi sa svojom porodicom, sa kojom je veoma bliska.



Nadeždina majka Slavica Biljić uvek je bila velika podrška svojoj naslednici tokom njenog učešća u "Zadruzi", a prijateljski odnos između njih dve bio je veoma očigledan.




Autor: RTV Pink


One su danas zajedno izašle i na piće, a Biljićeva je odmah fotografiju najdraže ženske osobe u svom životu podelila na svom Instagram profilu, ali se ovakvom odgovoru svoje majke nije nadala.



Seljanko jedno, što me slika - pitala ju je Slavica.


Ti si sada VIP, moram jednu da imam sa tobom - odgovorila je Nadežda.




Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.