RASKINULA! (FOTO, VIDEO)

Izvor: Mondo, 19.Feb.2019, 11:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RASKINULA! (FOTO, VIDEO)

Pevačica potvrdila šuškanja štampe - "stavila sam tačku na ljubavni život"

Nakon razvoda sa pevačem Mustafom Sandalom sa kojim ima dvoje dece, Emina Jahović je ušla u vezi sa turskim biznismenom Sadetinom Saranom, ali je nedavno objavljeno da je i ta veza pukla.

Međutim, nedugo nakon toga su krenule da kruže glasine da su se ipak pomirili, a pevačica je  potom na pitanje da li je opet srećna u ljubavi sa Sadetinom rekla "da".

Zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ovoga je raskinula sa milijarderom?

Sada je odgovor "NE".

"U ovom trenutku mogu da kažem da mog ljubavnog života nema. Ja sam se razvela pre devet meseci i mislim da mi je sada potrebno da prođem kroz taj neki posle-razvodni period. Svi mi u životu imamo emotivne padove i to je normalno. Potrebno je da sebi damo vremena da to sve prođe i dođe na svoje mesto. Sada više ne plačem", rekla je pevačica "Srpskom telegrafu" i dodala da je stavila tačku i na vezu posle razvoda od Mustafe.

Rađam vukove!

"Moj partner i ja smo se mimoilazili oko mnogih stvari, pa sam rešila to da okončam. Obično veze započete posle razvoda nisu nešto stabilne. Nije nam se ni način života preterano poklapao i jednostavno sam odlučila da krenem napred sama".

DVE GODINE krila da se razvodi: Sad smo brat i sestra!

Pogledajte prilog s Eminom Jahović:

Izvor: MONDO/Tamara Sekulovć



Izvor: MONDO

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.