RAŠIRITE ŠAKU I PRITISNITE OVU TAČKU! Najlakša metoda kako da uklonite STOMAČNE TEGOBE i probleme sa jetrom! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Maj.2022, 16:09

RAŠIRITE ŠAKU I PRITISNITE OVU TAČKU! Najlakša metoda kako da uklonite STOMAČNE TEGOBE i probleme sa jetrom! (VIDEO)

Stara, kineska metoda koja ublažava bolove

Akupresura je tradicionalna kineska metoda za ublažavanje raznih tegoba, a smatra se da ćete poboljšati stanje vaše jetre i stomaka ukoliko pritiskate određenu tačku na šaci.

Smatra se da ćete pritiskanjem prstima ili pomagalima određenih tačaka na telu, uspeti da ublažite (ili možda i rešite u potpunosti) najrazličitije tegobe.

Akupresura se najčešće primenjuje kao dodatak klasičnoj medicini, kako >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << biste brže došli do željenih rezultata.

Jedna devojka, koja na svom TikTok nalogu ima više od 133.000 pratioca, bavi se upravo akupresurom i sa svojom publikom deli najrazličitije savete tog tipa.

Ovaj put je objavila snimak na kojem možete videti koju tačku na ruci možete da pritiskate, ako imate problema sa stomakom i jetrom.

Kada raširite kažiprst i palac, tačka gde se ovi prsti "spajaju" bi trebalo da bude upravo ta tačka koju ćete pritiskati. Kako to izgleda u praksi, pogledajte na snimku.

A post shared by Natural Living Drx🍃 (@natural_living00)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.