Izvor: Blic, 15.Nov.2016, 14:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RAKOŠ I SJAJ Ovako izgleda dom Dragane Mirković u Beču koji vredi više od MILION EVRA!

Dragana Mirković u austrijskoj prestonici sa porodicom, suprugom Tonijem, ćerkom Manuelom i sinom Markom živi preko 16 godina. Tamo su napravili pravi dom po meri, a luksuzni dom vredi preko milion evra.

Pevačica je nekoliko puta dosad govorila o ovom velelepnom izdanju koje je uredio njen suprug Toni, a pre nekoliko godina je otkrila da su svoje porodično gnezdo odlučili da opreme luksuznim italijanskim nameštajem koji je veoma efektan.

Nekoliko spavaćih soba, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << bazen, stepenice koje vode na sprat, kupatilo ukrašeno Svarovski kristalima, sve to je po najnovijim trendovima.

Iz dnevne sobe, direktno se izlazi na veliki bazen, u kojem najčešće uživaju njihova deca, dok Dragana ne praktikuje često ovaj vid relaksacije, prenosi "Pink.rs".

U medijima i na društvenim mrežama se već godinama piše o čuvenim Svarovski kristalima kojima je ukrašeno Draganino kupatilo, a pevačica je priznala da je tek kada su uređivali enterijer otkrila da se ovi kristali kojima je najčešće ukrašen nakit koriste i u druge svrhe.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.