RADA MANOJLOVIĆ: U Momirovoj i mojoj vezi nema trzavica, niti dečjih ispada

Izvor: Press, 04.Jan.2015, 23:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RADA MANOJLOVIĆ: U Momirovoj i mojoj vezi nema trzavica, niti dečjih ispada

Rada Manojlović (29) već godinu i po dana uživa u skladnoj vezi s biznismenom Momirom Gajićem (36), koji živi u Americi. O njemu u javnosti nerado govori jer, kaže, intimu želi da sačuva za svoja četiri zida.
"Smeta mi što mediji u Srbiji pišu negativno o Momiru i predstavljaju ga isključivo kao mog dečka. Kao da je bez identiteta, bez profesije... Ne znam zašto to rade. On je vrlo uspešan >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << i školovan muškarac koji ne želi da se slika i eksponira. To ga ne zanima", kaže Rada, koja je u svog dečka jako zaljubljena.

 
Budućnošću se, kaže, ne opterećuje, mada bi volela da jednog dana i sama obuče venčanicu.
"San svake devojke je da obuče venčanicu, pa i moj. Međutim, ja o tome ne razmišljam. Biće kako treba da bude", kaže kroz smeh lepa pevačica. Ona ističe da Momir nije ljubomoran iako se ona bavi javnim poslom.
"Kada pored sebe imate muškarca koji je siguran u sebe, tu nema mesta ljubomori. U našoj vezi nema trzavica, niti dečjih ispada"
Pevačica je novu godinu dočekala radno, dok je njen dragi bio u Americi. Božić će, kako kaže, provesti u krugu porodice, u rodnom Četerežu.
"Badnje veče i Božić za mene su svetinja. Nana, tata, sestra... toplina doma, zaista nemaju cenu. Radujem se kada se okupimo i kada sam okružena onima koji me najviše vole. Kada odem u svoje selo, odmorim i dušu i telo. Hranim se zdravo, pijem vodu iz bunara i potpuno se preporodim. Moja maćeha Suza uzgaja čak i začine. Ništa ne kupujemo jer sve imamo svoje. Od zdravih kokošjih jaja, do kravljeg mleka, mesa...", priča Rada.


Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rada Manojlović otvoreno progovorila o vezi sa Momirom Gajićem!

Izvor: Svet plus, 05.Jan.2015, 11:13

Rada Manojlović i Momir Gajić koji živi u Americi već godinu i po dana uživaju u ljubavi, a iako su razdvojeni, pevačica kaže da je u njihovoj vezi sve u najboljem redu i da nema nikakvih trzavica.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.