R. Midon: Noviteti za beogradsku publiku!

Izvor: Mondo, 22.Apr.2015, 16:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

R. Midon: Noviteti za beogradsku publiku!

Raul Midon, soul i džez atrakcija nastupiće u četvrtak uveče u beogradskom BitefArt kafeu.

Foto: YouTube

Raul Midon će u četvrtak predstaviti svoj novi album "Don’t hesitate" svima koji uspeju da obezbede kartu za njegov nastup u Bitefartcafe-u, ali i obradovati one koji jedva čekaju da čuju pesme koje su se izdvojile na prethodnim albumima.

Raul Midon, jedan je od jako malo slepih i slabovidih muzičara koji je sam snimao i producirao većinu svog >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << novog albuma.

Prethodnih nekoliko godina, Raul je učio obradu zvuka i nabavio opremu koja je specifično osmišljena za slepe.

Ovaj muzičar nikada nije dozvolio preprekama u životu da ga spreče da radi ono što voli i da se usavršava u svakom segmentu. Muzička i tehnička veština, Midonu su drugo ime, kao i neverovatna sposobnost da svoje emocije pesmom prenese na slušaoca. Međutim, dok posmatrate Raulov nastup, najčešće se pitate kako on to izvodi, a odgovor na pitanje se ne nazire. Ovaj muzički vanzemaljac ostavlja bez daha i one najsigurnije u svoju muzikalnost.

Da podsetimo, karata još uvek ima ali je broj ograničen. Mogu se naći u klubu Bitefartcafe, Mitropolita Petra 8, kao i putem prodajnih mreža eventim, ddtickets i gigstix, ticketline. Cena karte je 1.200 dinara, dok će na dan koncerta poskupeti na 1.500 dinara.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.