Putnici “mrtvi ladni” dok U autobusu veje sneg i šiba oluja: Neverovatan prizor “zimske idile” iz Sibira (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 02.Jan.2020, 14:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putnici “mrtvi ladni” dok U autobusu veje sneg i šiba oluja: Neverovatan prizor “zimske idile” iz Sibira (VIDEO)

Na društvenim mrežama pojavio se snimak “zimske idile” u Sibiru. Ljudi kao da su navikli da zaklona nema ni unutar javnog prevoza MEŠTANI Norilska na dalekom severu Rusije navikli su na oštre zime i mećave kakve bi potpuno paralisale naše gradove, što se vidi po njihovoj reakciji na jedan jako neprijatan doživljaj iz autobusa.Pročitajte još: Zapaljeni auto krenuo sam od sebe, prolaznici u čudu: Pogledajte nesvakidašnju scenu u Ljubljani (VIDEO) Naime na društvenim >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << mrežama pojavio se snimak putnika u debelim jaknama prekrivenih snegom. Debeli beli pokrivač je i na podu, a mećava kao da prolazi kroz zidove i šiba nesrećne ljude u sedištima.Povodom ovog incidenta oglasio se gradonačelnik Norilska i otkrio da je njega izazvao kvar na ventilaciji, zbog čega je vetar brzine 30 metara u sekundi naneo sneg u unutrašnjost autobusa.Putnici tokom celog ovog haosa mirno sede kao da se ništa neuobičajeno ne dešava, što je navelo komentatore na društvenim mrežama na zaključak da im ovo nije prvi put.(rt.com)

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Za nepoverovati: Pogledajte kako avion sleće POSTRANCE (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 02.Jan.2020

Neverovatan podvig snimljen je na aerodromu u Bristolu dok su jaki vetrovi šibali letilicu pod uglom od 90 stepeni DA li ste nekada pomislili da avion može da sleti “postrance”? Pilot sa ovog snimka ne samo da je pomislio već i pokazao kako se to radi sa punim putničkim avionom.Pročitajte...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.