Pustite zmajeve na njega!

Izvor: Mondo, 10.Apr.2018, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pustite zmajeve na njega!

Zvezda "Igre prestola" na Internetu objavila odvratne poruke koje je dobila.

Glumica Natali Emanuel, Misandei iz "Igre prestola", objavila je na Instagramu užasnu poruku koju je dobila, koja je vređa na ličnoj i rasnoj osnovi.

OSMA SEZONA: Ovo nikada do sada nije urađeno!

"Ovo nije poruka kakvom želim da započnem nedelju, niti hoću da vam popujem, ali za slučaj da se neko pitao kako izgleda svakodnevno se nositi sa rasizmom i mizoginijom, evo >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << vam. Šaljem ljubav i zahvalnost svima koji se bore za dobro, odakle god da dolaze," napisala je Natali.

Pogledajte novu seriju Džordža R. R. Martina

Ona je priložila sliku sa društvenih mreža, na kojoj se vidi da ju je jedan od pratilaca ispsovao i nazvao je "majmunicom koja bi trebalo da se vrati u Afriku, a ne da traži slavu u zemlji belih ljudi".

Pogledajte.

Not really the kinda post you want to put out at the start of a new week... also not here to preach.... but incase anyone was wondering what having to deal with regular misogyny and racism is like... here you go.... sending love and thanks to everyone fighting the good fight, whatever background you come from #fuckracism #fuckthisguytho #racismisreal #misogynyisreal #racism #misogyny #blockedhisdumbass #changegoncome #fightthegoodfight #fightthepower #imaginenothavingtodealwiththisshit #thatstheworldiwanalivein #HappyMonday ✊

A post shared by Nathalie Emmanuel (@nathalieemmanuel) on Apr 9, 2018 at 9:33am PDT

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.