Pusti ljubav, vraćaj pare!

Izvor: Mondo, 20.Nov.2018, 20:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pusti ljubav, vraćaj pare!

Bivši verenik Paris Hilton žali zbog propale veridbe, ali i činjenice da je iskeširao dva miliona dolara za verenički prsten.

Poznata starleta i naslednica Paris Hilton raskinula je veridbu s glumcem Krisom Zilkom, samo nekoliko meseci nakon što je objavljeno da se udaje.

Zilka je Paris zaprosio na zimovanju početkom godine i to prstenom od dva miliona dolara, a sada pošto je veridba propala... traži prsten nazad!

FOTO: Paris u Beogradu
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
Portal TMZ piše da Paris Hilton još nije vratila verenički prsten glumcu, ali da će to sigurno učiniti. Razlog nije poštenje i fer odnos, već zakon!

Prema kalifornijskom zakonu, osoba koja raskine veridbu dužna je da vrati verenički prsten i prijatelji Krisa Zilke otkrivaju da je Paris bila ta koja se predomislila, kao i da ucveljeni glumac zaista želi svojih dva miliona nazad.

Ko ne bi?

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.