Puštene u prodaju ulaznice za otvaranje H&M radnje u Srbiji

Izvor: Njuz.net, 13.Jun.2013, 13:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Puštene u prodaju ulaznice za otvaranje H&M radnje u Srbiji

Napomena: Ova vest je šaljive prirode

U prodaji ostale samo ulaznice za stajanje u holu Delta Sitija


BEOGRAD, 13. jun 2013, (Njuz) – Ulaznice za otvaranje prve H&M radnje u Srbiji puštene su rano jutros u prodaju. Nakon brojnih nagađanja o datumu, švedska modna kompanija Hennes & Mauritz AB (H&M) potvrdila je da će otvaranje biti u avgustu, u šoping centru Delta siti.
Uprkos cenama karata, koje su za naše uslove visoke, organizatori su saopštili da za otvaranje vlada nezapamćeno interesovanje i da se očekuje pravi spektakl.
Svi zainteresovani ulaznice mogu nabaviti za na blagajni Doma omladine, Corner šopovima širom Srbije, Eventim prodajnim mestima, kao i putem internet sajtova – Gigstix i Eventim. Redovi za karte formirani su jutros oko 5 časova i mesta u fan pitu bukvalno su razgrabljena u roku od pola sata, saznaje Njuz.
- Ovako nešto još nisam doživeo. Ostale su još samo ulaznice za stajanje u hodniku Delta sitija, a i one će ubrzo nestati – izjavio je jedan od prodavaca.
Bojana Radenović, studentkinja sa Novog Beograd, kaže da je čekala za kartu više od tri sata, ali da ne žali jer se na otvaranje H&M-a u Srbiji čeka ceo život.
- Uzbuđena sam! Godinama pratim H&M, zbog njih sam išla u Budimpeštu, Beć i Prag! Još uvek ne mogu da verujem da se ovo dešava i da će mi biti na dohvat ruke! Nadam se da će nas obradovati i nečim novim, da neće predstaviti samo stare stvari – rekla je Bojana.
Poznati brend najavio je na svom tviter profilu da ne može da dočeka dolazak u Beograd.
- Ne mogu da opišem zadovoljstvo zbog konačnog otvaranja H&M radnje u Srbiji. Ukazala nam se fantastična prilika i radujemo se susretu sa Beograđanima – stoji u saopštenju.
Organizatori upozoravaju kupce da budu oprezni prilikom kupovine ulaznica jer su se već pojavili falsifikati koji se najlakše mogu prepoznati po tome što na njima piše da su za otvaranje prve Ikea radnje u Srbiji.
Soko Sokolović

Nastavak na Njuz.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.