„Pumpanje pedala“: Sve više i više muškaraca fascinira ovaj bizarni seksualni fetiš

Izvor: Piplmetar.rs, 26.Apr.2023, 08:30

„Pumpanje pedala“: Sve više i više muškaraca fascinira ovaj bizarni seksualni fetiš

DR 26. april 2023. 02:03

Foto: Pekels/nadezhda-diskan

Takozvano pumpanje pedalom je seksualni fetiš koji privlači sve više muškaraca. Kako smo mislili da je to nemoguće, ovaj fetiš nas je ipak malo iznenadio u sferi vođenja ljubavi i seksa. Pumpanje ili pritiskanje papučice gasa je noviji seksualni fetiš koji izaziva sve veće interesovanje na internetu. Sve više muškaraca je upravo tamo u potrazi za video zapisima lepo negovanih i pedikiranih >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << ženskih stopala ili ženskih stopala u uzbudljivim cipelama sa visokim potpeticom koje gase na papučicu gasa automobila – više puta.
I tu leži značenje izraza „pumpavanje pedala“: bukvalno prevedeno, engleski izraz znači nešto poput „pumpanja pedala“, tj. pumpanje pedale gasa (iznova i iznova)…
Podsećamo, seksualni fetiš je seksualna privatnost prema određenim predmetima, delovima tela ili čak materijalima. Ljudi sa specifičnim seksualnim fetišom ispunjavaju svoje seksualne potrebe ugrađivanjem odgovarajućih podsticaja u vođenje ljubavi. Dobro poznati seksualni fetiši su, na primer, fetiš stopala ili fetiš nošenja kože.
U video snimcima sa pedalom za gas, žene nose seksi odeću koja omogućava da se vidi dosta gole kože. Seksi dekolte je dobrodošao! Ali prefinjene visoke potpetice koje elegantno naglašavaju uske gležnjeve ili bose noge uz lep pedikir su tipične za ovaj seksualni fetiš.
Šta tačno tera muškarce da pumpaju pedale? Ekspert za seks objašnjava za britanske „Indipendent”: – Ovaj jednostavan kinetički pokret je tipičan pokret tokom masturbacije, ova kontrakcija mišića dok stopala više puta gaze na papučicu gasa, koja sifala. Muškarci vide sebe u kolima. Huk motora je poput njenog sopstvenog rastućeg libida koji podstiče ova vrela žena za volanom.
Međutim, ovo objašnjenje propušta ključni aspekt fetiša nožnih pedala: suštinski video je navodna bespomoćnost žene za volanom: motor neće da se pokrene, automobil je zaglavljen u blatu da ne zna koja „tupac“ ne zna „tipična situacija“ rade“ osim što stalno gaze na papučicu gasa, skidaju cipele da bi bolje stisnule, a potom drži motor da radi na velikom broju okreće se da se auto opet ne ugasi… Inače, ovo drugo se zove „kreking“ (start) kao pod pumpanje pedale.
Kako funkcionišu video snimci sa pumpanjem pedala „Pumpanje pedala“ je upravo seksualni trend koji se može zaraditi. Na relevantnim sajtovima postoje brojni video snimci na temu pumpanja pedale, ali ova kategorija fetiša je zastupljena i na portalima poput Jutjuba. Na video snimcima pumpanja pedala, žene se mogu videti kako monotono pritiskaju papučicu gasa. Video snimci imaju naslove kao što su „Lepa žena zaglavljena u blatu sa autom“ ili „Plavuša u minici ne može da upali motor“. Shodno tome, ne možemo a da ne primemo da je ovaj seksualni trend nešto što prvenstveno ima za cilj da podstakne uzbuđenje kod muškaraca i ne promoviše baš ideju emancipacije.
Ali dobro, dokle god je to fantazija, dok su u stvarnosti i žene automehaničari i dokle god žena koja ima problem sa autom samo zove autoservis, umesto da satima lupa pedalu gasa jadnog auta. ..
Pratite Krsticu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Detaljnije

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.