Pukla romansa pevačice i fudbalera!

Izvor: Mondo, 26.Jun.2018, 08:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pukla romansa pevačice i fudbalera!

"Nisam zaljubljena i nemam dečka"!

Pevačica Sandra Afrika i fudbaler Vladimir Volkov su raskinuli, prenosi "Informer". Ovu informaciju potvrdila je i sama pevačica i podvukla da je ona stavila tačku na vezu.

"Nisam zaljubljena više, nemam momka, odnedavno sam slobodna devojka. Raskinula sam sa Volkovim pre više od dva meseca, to je bila nesuđena ljubav. Divno mi je otkad sam solo, interesuje me samo karijera i nemam vremena za muškarce," rekla je ona tom listu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
"Ko je Sandra da ja razmišljam o njoj"

Par je dugo krio da je u vezi koja je trajala skoro dve godine. Tek posle više od godinu dana, pevačica i fudbaler počeli su da objavljuju zajedničke slike, ali su odbijali da govore o svojoj vezi u javnosti. Sandra je, navodno, baš zbog fudbalera ostavila nekadašnjeg dečka Aleksandra Moskovljevića, sa kojim je deset godina bila u vezi.

Pogledajte MONDO TV sa Sandrom!

Izvor: MONDO

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.