Puče silikon!

Izvor: Mondo, 15.Mar.2019, 11:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Puče silikon!

Samo što se pohvalila novim silikonima, pevačica se našla u problemu.

Pevačica i učesnica Zadruge Teodora Džehverović promovisala je pre nedelju nadan novi album "Borbena", i "prošetala" nove grudi.

"Tea je dan posle promocije osetilla jak bol u grudima i odmah pozvala lekara, pa otišla na kliniku. Pošto je lekar opipao dojke i uradio ultrazvuk, rekao joj je da će morati da joj izvadi jedan implant i zameni ga drugim", rekao je izvor za "Svet".
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
Pevačica je bila nesrećna zbog novonastale situacije, jer nije htela da opet prolazi kroz proce oporavka, a imala je zakazane i nastupe. Međutim, na kraju je ipak morala da se podvrgne intervenciji da ne bi došlo do ozbiljnijih problema.

"Mami se sviđaju moji silikoni"

"Pre nekoliko meseci, ugradila sam silikone. To mi je bila dugogodišnja želja, ali sam znala da ću imati meru i da neće biti prevelike. Izgledaju prirodno, i moja mama je oduševljena kako mi stoje i kako izgledaju. Porodica mi je veoma bitna, kada imam njihovu podršku, mogu sve," rekla je Teodora nedavno za "Alo".

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.