Psihološki test – odaberite mačku i saznajte nešto o sebi!

Izvor: 011vodič.com, 05.Mar.2021, 09:39

Psihološki test – odaberite mačku i saznajte nešto o sebi!

Ovim psihološkim testom otkrićete detalje koji čine karakter svakog pojedinca. Odaberite mačku i saznajte nešto novo o sebi!
Posted by Jana Bucković on Wednesday, March 3, 2021

Mačka broj 1 Vi ste nesebična, iskrena, romantična osoba. Pomalo ste zatvoreni u sebe. Stvari znate i razumete bolje od bilo koga drugog i imate jaku averziju prema ljudskoj površnosti.
Ljubav i prijateljstvo za vas imaju veliku vrednost. Među vašim adutima ističu se veliko strpljenje >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << i izrazit kvalitet posmatranja.
Mačka broj 2 Vi ste energična, snalažljiva osoba, s velikom snagom volje. Imate sve osobine lidera.
Volite slobodu i zbog toga živite bez ograničenja i obaveza. Drugi vas smatraju hrabrom, avanturistički nastrojenom osobom, doživljavaju vas kao nekoga ko će se uvek usuditi da pokuša i ko uživa u avanturi.
Mačka broj 3 Ako ste odabrali ovu mačku, otkrivate da ste intuitivna, racionalna, pažljiva, inteligentna osoba. Dakle, na svojoj strani imate izvrsne logičke veštine koje podstiču vaše brzo učenje kad ste u prisustvu novih stvari.
Volite zadatke u kojima može da igrate aktivnu i dinamičnu ulogu, plus što volite da preuzimate inicijativu i upoznajete nove ljude.
Mačka broj 4 Ovaj izbor identifikuje vašu instinktivnu, ali i idealističku ličnost, koja ima izrazito osetljivu, ali i strastvenu stranu. Pozitivna ste osoba koja živi život slušajući svoje osećaje.
Uvek ste spremni da primite naklonost na osnovu svojih osećaja. Odličan ste prijatelj, a voljeni vam se često obraćaju za podršku i savet.
Mačka broj 5 Vi ste praktičan i konkretan tip zato ne verujete u sudbinu, mislite da ono što vam se događa u životu zavisi samo od vas.
Zbog toga ulažete puno truda i naporno radite kako biste postigli svoje ciljeve. Istovremeno ste uvek u stalnoj potrazi za savršenstvom, koje pokušavate da postignete po svaku cenu.
Mačka broj 6 Ovaj izbor kaže da ste odlučni, harizmatični, slobodni i spontani. Vaš svakodnevni cilj je da živite punim plućima kako biste ga svakodnevno poboljšavali.
Zapravo se sa svima na prvoj liniji borbe odlučno i motivisano suočavate. Ne prihvatate nametanja i naredbe drugih, jer imate slobodan duh koji uvek pokušava da potvrdi svoju nezavisnost, piše Atma.



The post Psihološki test – odaberite mačku i saznajte nešto o sebi! appeared first on Zenski Magazin.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.