Izvor: Press, 10.Jul.2018, 18:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvo je jahao ženu, a sad je Đani bez blama spustio šorts i celom svetu pokazao golu zadnjicu! (FOTO)

Starlete će pozavideti Đaniju na smislu za poziranje
Folker Radiša Trajković Đani već nekoliko dana unazad na društvene mreže postavlja fotografije sa odmora kojima i nasmeje, ali i šokira svoje pratioce.
Prethodnih dana imali smo priliku da vidimo više nego zanimljive fotke sa njegovom ženom Slađom, a sad je Radiša odlučio da pokaže golu zadnjicu!
Ko je pomislio da je u pitanju >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << ženina, prešao se, pošto je Đani rešio da se pohvali svojoj pozadinom. Baš kao i većina starleta kojima se "slučajno" omakne, pa im neki deo kupaćeg kostima sklizne, tako je i Đaniju "skliznuo" šorts i imalo je šta da se vidi.
Evo fotke koja je postala viral na društvenim mrežama:

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.