Prvi glas Srbije: Ispala Darija Lukić (Video)

Izvor: Dzungla.org, 04.Dec.2011, 09:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvi glas Srbije: Ispala Darija Lukić (Video)

Darija Lukić izgubila je u duelu od Nevene Đorđević i definitivno napustila muzički spektakl

Konkurencija se smanjuje, a tenzija je sve veća. Darija Lukić izgubila je u duelu od Nevene Đorđević i definitivno napustila muzički spektakl Prvi glas Srbije. U daljem takmičenju, u subotu 10.decembra, gledaoci će birati svog favorita među top 5 kandidata. Uz Nevenu će nastupati finalisti koji su se zahvaljujući glasovima publike direktno plasirali u novi eliminacioni >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << krug: Igor, Filip, Davor i Aleksandra.
Četvrto finalno veče Prvog glasa Srbije nosilo je naziv 'Sexy night', pa je u tom stilu preostalih šest kandidata otpevalo pesmu Tom Jonesa 'Sex bomb'. Oduševljena publika ovacijama i aplauzom pozdravila je njihov nastup, koji je od večeras postao malo drugačiji.
Takmičari od ove emisije moraju da imaju i scenski nastup. Pa će od sada u svakoj narednoj emisiji pored pevanja morati da pokažu i svoje igračke sposobnosti.
Prvi na scenu je izašao Filip Mitrović koji je pevao pesmu Michael Jacksona 'Billy Jean', a uz nju je pokazao i da ume da odigra čuveni 'Moonwalk' pokojnog pevača.
'Moćan nastup. Iznenadio si me prijatno u nekoliko delova, ali ono na šta tebi i svima moram da skrenem pažnju, a to je da vam pevanje ne bude u drugom planu u odnosu na igranje' -- rekla je Lena.
Vlado je takođe bio oduševljen Filipovim nastupom: 'Meni se dopalo, iako si u početku imao problema sa tonalitetom, kada treba da impresioniraš, uradiš na pravi način. Jako sam zadovoljan. Bravo' -- zaključio je Georgiev.
'Prijatno si me iznenadio svojom interpretacijom večeras, samo ti fali malo kondicije,a to ima veze sa treniranjem. Da bi ste sutra izdržali koncert od dva sata moraćete puno da trenirate. Svaka čast na stajlingu i nastupu. Bilo je odlično' -- rekao je Mare.

Posle Filipa na binu je izašla Aleksandra Dabić koja je pevala pesmu grupe Zana 'Dodirni mi kolena'. Nastup, stajling i koreografija oduševila je i tročlani žiri.
'Krenula si nesigurno, ali je to jako kratko trajalo, onda je zapevala stara Aleksandra Dabić. Definitivno se rađaš sa ovim šouom i to primećuje i publika. Tvom dečku neće biti ni malo lako da te odbrani od silnih obožavaoca' -rekao je Mare.
Lena je bila jako iznenađena Aleksandrinim nastupom: ' Jako sam prijatno iznenađena tvojim nastupom. Sve je bilo na svom mestu. Toliko ti dobro stoji večerašnji stajling, a i pesma ti je savršeno legla. Samo nešto moram da dodam, neko se rodi kao žena, a ti si to večeras pokazala kako treba da izgleda'.
Vlado je ovoga puta bio jako krata: 'Sve pohvale, savršen nastup, savršen stajling. Po meni izgledaš kao dobra riba iz 80-tih godina'.

Ljubimac ženskog dela publike Igor Terzija nastupio je kao treći finalista sa pesmom Vlade Georgieva 'Anđele'. Iako je imao zdravstvenih problema, Igor se odlično snašao sa pesmom, ali i sa dve igračice na sceni.
Vlado je bio jako zadovoljan Igorovim izvođenjem njegove pesme: 'Neukusno je da komentarišem moju pesmu i mrzim samohvalisanje. Odlično si je otpevao u svom fazonu i drago mi je što nisi imitirao mene, stajling ti je odličan'.
'Zabrinuo sam se za tebe pošto si bio bolestan, ali si bio jako dobar. Odlično si se snašao sa obe igračice na sceni i nisam mogao da shvatim koja ti se više dopala. Jedino mi se ne sviđa što su obe otišle od tebe, a siguran sam da su želele da ostanu još malo, ali mi je drago da su se neki 'anđeli' ovde u studiju pronašlii u pesmi -- rekao je Mare.
Lena je kao i do sada bila oduševljena Igorovim nastupom: Odlična energija, odlično si pevao. Jedno što ne bih volela da te publika prihvati samo sa ovakvim pesmama, jer znam da ti odlično pevaš i druge žanrove'.

Posle Igora na sceni se pojavila Darija Lukić, koja je prošle nedelje bila malo više kritikovana od strane žirija, ali je i kritike teško prihvatila. Večeras je pevala pesmu Lepe Brene 'Uđi slobodno', koju je donela na njen svojstven način.
Lena joj je prvo skrenula pažnju na njenu prošlonedeljnu kritiku koju je uputila žiriju: 'Darija, moraš da naučiš da prihvatiš kritiku, jer sa time ćeš se često sretati u ovom poslu. Jaka si, super si i odlično si pevala'.
Mare joj je takođe skrenuo pažnju da ih oni kritikuju kako bi bili što bolji i kako bi naučili nešto: 'Kada vas neko kritikuje, to je zato što smo se mi vezali za vas i što želimo da budete dobri. Nemoj nikada da sumnjaš u pozitivnu kritiku. Nastup ti je bio sjajan, ali imam zamerku na tvoj izgovor slova 'S', izbaci to. Drago mi je što si pevala kao Darija Lukić'.
'Dopalo mi se što si počela da prihvataš sugestije, to je znak da si na dobrom putu da sarađuješ sa ljudima. Slažem se sa Maretom i meni smeta tvoj izgovor, ali to se dešava mnogim ljudima, a mi ćemo se truditi da to izbacimo' -- rekao je Vlado.

Posle Darije na scenu je izašla Nevena Đorđević koja je pevala Madoninu pesmu 'Like a virgin'.
'Sviđa mi se što si otpevala pesmu kao Nevena Đorđević, odličan stajling, odličan nastup, ali si malo delovala stegnuto. Osvajaš nas svojim pevanjem i sa moje strane imaš samo pohvale' -- rekao je Mare.
Lena je takođe primetila da je Nevena bila stegnuta: 'Pevala si odlično,ali si delovala malo stegnuto, a za tim nemaš potrebe. Odlično pevaš'.
Vlado je bio impresioniran Neveninom izjavom da kod muškarca primeti prvo oči i osmeh: 'Drago mi je što sam to čuo, jer to govori o tebi kakav si čovek. Ono što me je oduševilo je to što si pesmi koja je 'ljiga' po meni dala jedan svoj pečat. Izgledaš super i bila si odlična'.

Poslednji na scenu je izašao Davor Jovanović, koji je ponovo pokazao da se snalazi u bilo kom žanru. Pevajući pesmu od Srđana Jula 'Koketa' impresionirao je publiku u studiju.
'Super si se pokazao večeras i opravdao si naša očekivanja. Iako kažeš da nisi zavodnik, ipak si uspeo da zavedeš devojke u studiju. Jedino što ne mogu da shvatim u kom žanru se ne snalaziš, do sada si sve pevao odlično' -- rekla je Lena.
Mareta je zanimalo koliko je vežbao koreografiju sa devojkama pošto na njegovo pevanje nije imao zamerku: 'Odlično si pevao, a na bini sa devojkom si izgledao kao da si dane i sate proveo sa njom vežbajući. Sad si bio pravi ti'.
Vlado se nije složio sa Maretom da je Davor u ovoj pesmi bio on: 'Moja zamerka je na tvoj nastup, uplašio si se da ostvariš bliži kontakt sa igračicom, jer ti je devojka u publici. Dopalo mi se što si pesmu otpevao na svoj način, ali nisi bio ti u ovoj pesmi, već kada si pevao 'Vlajnu' -- zaključio je Vlado.

Posle nastupa finalista kao specijalni gost emisije pojavila se grupa 'Zana'. Žika i Jelena otpevali su pesmu 'Mala' i konstatovali da ne bi voleli da budu u koži takmičara, a ni žirija.
Onda je nastao dramatičan trenutak, odluka ko prolazi direktno u finale, a ko ide u duel. Na veliko iznenađenje, publika je odlučila da u duelu budu Nevena Đorđević i Darija Lukić. Posle otpevanih pesama žiri je imao jako tešku odluku, ali su zajedničkim snagama odlučili da takmičenje treba da napusti Darija Lukić.

(Izvor: Novosti)

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.