Prva ulica u Beogradu na vodi zvaće se „Bulevar žrtava krađe identiteta“

Izvor: Njuz.net, 12.Apr.2015, 12:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prva ulica u Beogradu na vodi zvaće se „Bulevar žrtava krađe identiteta“

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeJedan trg dobiće ime po Andreju Vučiću

BEOGRAD, 12. april 2015, (Njuz) – Prva izgrađena ulica u Beogradu na vodi nosiće ime “Bulevar žrtava krađe indentiteta”, odlučila je Komisija za spomenike i nazive ulica i trgova.
Prema odluci te komisije, prva nova ulica biće tako imenovana “u čast svih onih koji su hrabro dali svoj identitet za bolje sutra svih nas”.
- Identiteti mnogih ljudi pali su tokom borbe za otvaranje lažnih firmi, podizanje kredita >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << i zbog drugih finansijskih mahinacija. Te žrtve nikada ne smemo i nećemo da zaboravimo i ovo je samo jedan mali način da ih utisnemo u kolektivno sećanje naroda – rekao je Goran Vesić, član komisije zadužen za reon Beograda na vodi.
Iako su zvaničnici bili vrlo tajnoviti povodom cele inicijative, Njuz nezvanično saznaje da naziv nove ulice nije jedina novina koja nas očekuje.
- U sklopu ulice biće i moderan trg sa dosta zelenila, a sva je prilika da će dobiti ime “Trg Andreja Vučića”. Na njemu će biti izgrađen spomenik Andreju Vučića, ali i mali muzej sećanja pod imenom “Asomakum, da se ne ponovi” – kaže upućeni sagovornik Njuza.
Prema rečima našeg izvora, u muzeju biti izložena lična karta premijerovog brata, ugovori o osnivanju firme na njegovo ime, podizanju kredita, ali i ostali eksponati koji će građane podsećati na ovu veliku tragediju.
Nenad Milosavljević

Nastavak na Njuz.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.