Prostituka se tokom seksa pretvorila u magarca!?

Izvor: Dzungla.org, 30.Okt.2011, 00:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prostituka se tokom seksa pretvorila u magarca!?

Mladić iz Zimbabvea, koji je optužen za seks sa životinjom, izjavio je na sudu da se prostitutka koju je unajmio iznenada transformisala u magarca, i kako je veoma zaljubljen.

Jedan mladić iz Zimbabvea koji je uhapšen zbog seksa s magarcem u gradu Zvišavane, 300 kilometara južno od glavnog grada Harare, na sudu je ispričao svoju neverovatnu priču i otkrio da je smrtno zaljubljen u životinju.
- Verujem da sam i sam magarac. Ne znam što se dogodilo nakon što >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << sam napustio bar, ali ja sam ozbiljno zaljubljen u tog magarca, rekao je ovaj 28-godišnjak na sudu.
Ispričao je da je prostitutki platio 25 dolara za seks i da se šokirao kada su ga ujutro ljudi optužili za seks s magarcem. Po njegovoj priči reč je bila o ženi koja se očigledno transformisala u životinju i očarala ga.
Uprkos njegovoj bajkovitoj priči muškarac je optužen za sodomiju i poslat na procenu mentalnog zdravlja, javlja emirates247.
( Izvor: S media )

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.