Propao joj biznis plan?

Izvor: Mondo, 04.Dec.2016, 17:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Propao joj biznis plan?

Pevačica nije uzela sve kriterijume u obzir...

Slađi Delibašić, pevačici i bivšoj plesačici grupe Đogani, Ministarstvo prosvete je zabranilo otvaranje vrtića, prenosi "Kurir Stars".

Pevačica nije zadovoljila sve potrebne kriterijume, pa nije dobila upotrebnu dozvolu. Ona je renovirala staru kuću na Lekinom brdu i na to potrošila oko 10.000 evra, ali inspekcija je zaključila da taj prostor nije adekvatan za boravak dece. Zapravo, zapelo je oko prostorije koja >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << prema standardima nema dovoljnu kvadraturu.

"Slađa se baš iznervirala jer je planirala da što pre otvori vrtić. Ta kuća se nalazi u njenom dvorištu i konačno joj je pronašla namenu. Angažovala je majstore, koji će izgleda ponovo morati da dođu. Ministarstvo prosvete je Slađi poslalo obaveštenje da nije dobila dozvolu jer glavna prostorija, u kojoj deca treba da borave, nema potrebnih 60 metara kvadratnih. Tu standardi nisu ispoštovani. Ona sada mora ponovo da zove majstore da sruše jedan zid i prošire tu prostoriju. To će je koštati još nekoliko hiljada evra", rekao izvor blizak Slađi za "Kurir Stars".

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.