Propalo letovanje Ani i Davidu: Koraćevoj zabranjen ulazak u ovu zemlju, evo kome će o čemu se radi!

Izvor: Press, 11.Jul.2019, 14:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Propalo letovanje Ani i Davidu: Koraćevoj zabranjen ulazak u ovu zemlju, evo kome će o čemu se radi!

Starleta Ana Korać zauzela je deseto mestu u rijalitiju "Zadruga 2"!
Foto:puls
Ona je kao utešnu nagradu dobila luksuzno putovanje u Crnu Goru, na koje Koraćeva neći moći da ode s obzirom na to da joj je prošlog leta zabranjen ulaz u ovu zemlju, piše Espreso.
Ana Korać i David Dragojević • screenshot
Kako joj ne bi propala vredna >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << nagrada, a pošto se nakon rijalitija preselila kod Davidove majke u Veternik, može eventualno nju da pošalje da uživa na moru, dok se ona sa svojim dečkom opušta u njihovom porodičnom domu, piše Espreso.
Biljana Dragojević • Tv Pink / screenshot
Podsećanja radi, kada se Ana Korać krajem jula prošle godine uputila redovnom linijom iz Beograda za Podgoricu sa aerodroma Nikola Tesla, nakon sto je sletela u Crnu Goru, prilikom pasoške kontrole, policijski službenici su joj saopštili da joj je zabranjen ulazak u njihovu zemlju.
Mladoj Ivanjičanki nije bilodo zvoljeno da pređe u susednu zemlju pod navodima da predstavlja "rizičnu osobu za Crnu Goru".

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.