Pronašli su TAJNU SOBU u kući u kojoj žive već godinama, a UNUTRA... Ovaj snimak PRESTRAVIO je ceo internet! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Okt.2020, 20:15

Pronašli su TAJNU SOBU u kući u kojoj žive već godinama, a UNUTRA... Ovaj snimak PRESTRAVIO je ceo internet! (FOTO)

Situacija za nevericu.

Vlasnik jedne kuće razbudio je maštu korisnika interneta kada je otkrio tajnu sobu skrivenu iza zida, i to pet godina nakon useljenja.

Na video snimku koji je postao viralan na mreži prikazuje se osoba koja otkriva da se dve opeke u sivom kamenom zidu trpezarije mogu ukloniti i da se iza njih nalazi zlatna brava. Tu se, zapravo, nalaze vrata, savršeno maskirana u ostatak zida, iza kojih se nalazi prostorija veličine ormara za koju vlasnici >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kuće nisu ni slutili da postoji.

Godinama žive u kući, a onda su pronašli TAJNU SOBU pic.twitter.com/QrtQU4aVp1

— glziv (@glupostziva) October 22, 2020

Video je najpre objavljen na Reddit-u sa natpisom: "Živim u ovoj kući pet godina i nikada nisam primetio da postoje tajna vrata koja vode do malog skladišta iza trpezarije."

Ovo je bilo dovoljno da mnogi gledaoci uporede ovu situaiciju sa "noćnom morom", dok je jedan u komentaru napisao: "Zamislite da ga otvorite i nađete znake da neko tamo već dugo živi".

Drugi je rekao: "To su tamo neki paraziti."

Treći je napisao: "Slatka soba za ubistva, brate! Kakvo otkriće."

"Huh, to je zapravo jezivo", bio je još jedan od komentara, dok je vlasnik kuće odgovorio: "Nekako jezivo, ali bez mrtvih tela."

U želji da svima olakša situaciju, vlasnik kuće dodao je: "Trebalo je da ponesem baterijsku lampu kad sam snimao, ali zaista nisam mogao da pronađem ništa zanimljivo. Samo metlu i prašinu, 1/3 vreće betona, daske, neke sitnice i rezervne roletne".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.