Pronašao je izmet u noši svog sina - Pao je u NESVEST kad je video ko ga je tu ostavio! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Sep.2019, 08:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pronašao je izmet u noši svog sina - Pao je u NESVEST kad je video ko ga je tu ostavio! (VIDEO)

Kamere otkrile misteriju.

Soni Kinan iz Kalifornije nedavno je došao s posla usred noći i u noši svog deteta pronašao je izmet, što ga je prilično zbunilo, jer mu je bilo čudno da njegova supruga to nije primetila.

"Došao sam s posla u 5 ujutro i vidio g*vance u toaletu za treniranje koji koristi moj sin. Pomislio sam, to je čudno, kako je moja žena propustila to?" kaže Soni. Video s njegove nadzorne kamere u spavaćoj sobi zapravo pokazuje kako "poklon" >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u mini wc šolji nije ostavio njegov sin, već neko od koga takvo što nije očekivao ni u ludilu.

"Proverio sam kamere i video ovo", rekao je, otkrivši kako je nuždu u noši obavio upravo njihov - pas. Ljubimcu je verovatno baš prigustilo, i nije mogao da dočeka da ga vlasnici izvedu u šetnju ujutro, pa je svoju potrebu odlučio da reši sam, baš onako kako je video da Soni i njegova supruga uče sina da to uradi.

Video je snimljen u četiri sata ujutru. Pametna kuca i lepo vaspitana kuca, nema šta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.