Promovisana knjiga: Tuđina, večna sudbina

Izvor: Press, 27.Nov.2013, 19:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Promovisana knjiga: "Tuđina, večna sudbina"

U 25 priča, ispisane su tužne, čudne i sjajne sudbine Miše Anastasijevića, Milovana Glišića, Mileve Ajnštajn Marić, Mihaila Pupina, Milene Pavlović Barili, Vladislava Petkovića Disa, srpskih kneginja, kraljica...
„Živeti u izgnanstvu veoma je teško. Ali, umreti u tuđini, tuga je nemerljiva. Širi se nezaustavljivo sa tih senovitih, tihih mesta po celom svetu, na kojima nema namernika da ostavi cvet, sa humki uraslih u travu, sa poruka u kamenu koje je okrnjilo vreme”, istakla >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << je Dijana Dimitrovska na današnjoj promociji u knjižari "Dereta", koja je i izdavač ovog dela.
Knjiga je štampana u 2000 primeraka. Dimitrovska je dodala da će u narednom periodu sakupljati materjal za drugo izdanje knjige o znamenitim Srbima.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.