Proizveden „začin“ za mršavljenje

Izvor: Dzungla.org, 16.Sep.2011, 21:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Proizveden „začin“ za mršavljenje

Da li ste znali da možete smršati bez dijete?

To vam navodno omogućava novi proizvod za redukciju telesne mase, posle čije upotrebe se, prema izveštaju proizvođača, gubi 13,5 kilograma za šest meseci, bez bilo kakvih promena u ishrani.
Naziva se Sensa Weight Loss System (Sensa sistem za gubljenje telesne mase) i jedan je od proizvoda koji je izazvao brojne polemike u javnosti.
Neki ovaj sistem nazivaju revolucionarnim, jer ima prilično radikalan pristup gubljenju >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << kilograma.
Iz Sense samouvereno tvrde da je moguće smršati bez dijete ili vežbanja a tajna je u mirisnim začinima (Tastants) koji se dodaju hrani.
Zvuči neverovatno, jer je takav sistem u suprotnosti sa svim onim što lekari već decenijama govore o mršavljenju, pa je bilo potrebno ispitati da li iz Sense govore istinu.
Jedan strani magazin je pokrenuvši ispitivanje o efektivnosti Sensinog sistema došao do saznanja da ga koriste brojne holivudske zvezde i da su prilično zadovoljne rezultatima.
Evo šta su o Sensi napisali strani magazini:
„Sensa... kada se pospe po hrani, pojačava miris i ukus kako bi prevarila vaš mozak da pomisli da ste siti“ – InStyle
„U studiji u kojoj je ispitano 1.400 gojaznih ljudi, otkriveno je da su oni koji su koristili Sensu tokom šest meseci izgubili u proseku oko 13,5 kilograma“ – Los Angeles Times
Kompanija koja stoji iza brenda Sensa dozvoljava svima koji to požele da isprobaju dejstvo ovog čudnovatog začina besplatno u trajanju od trideset dana. Možda zaista vredi probati...
(Izvor: B92)

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.