Progovorila o skandalu! (FOTO, VIDEO)

Izvor: Mondo, 27.Mar.2019, 20:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Progovorila o skandalu! (FOTO, VIDEO)

"Kumovali ste jednom prijateljstvu"

Manekenka Sofija Milošević pre nekoliko meseci je završila na naslovnim stranama domaćih tabloida zbog navoda da se viđala s fudbalerom Duškom Tošićem, srpskim reprezentativcem i suprugom pevačice Jelene Karleuše.

Vest o aferi osvanula je u medijima uporedo s vešću da se Jelena i Duško razvode, potom da je ona njega prevarila s fudbalerom Anderlehta Ognjenom Vranješom... onda svi znamo šta je usledelo - sijaset eksplicitnih >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << fotografijama na kojima se navodno nalazi Jelena Karleuša i mnogo više tužbi.

Kada su navodi da se manekenka Sofija Milošević viđa s Tošićem objavljeni, manekenka se na društvenim mrežama kratko oglasila kako bi rekla da "advokati rade svoj posao", a istupila je i pevačica Jelena Karleuša i pozvala medije da "ne diraju nedužne".

Sada je Sofija "Exkluzivu" povodom svega što je "prevalila preko glave" rekla:

"Jedan tako ogroman skandal je pokrenuo takvu lavinu i ja koja sam se našla tu... ne znam šta bih rekla. Jedino čemu su mediji kumovali je mom prijateljstvu s Jelenom Karleušom. Dopisivale smo se ona i ja pre, ali posle nevolje koja nas je zadesila postale smo prave prijateljice", rekla je Sofija.

BONUS VIDEO: Lepa si Sofija!



Izvor: YouTube



Izvor: YouTube

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.