Prodato 35.000 karata za koncert Stonsa u Beogradu

Izvor: Blic, 17.Jun.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prodato 35.000 karata za koncert Stonsa u Beogradu

Prodaja karata za koncert "Roling Stonsa" na beogradskom Ušću je "pristojna" i do sada je otišlo 35.000 od ukupno 82.000 ulaznica, rekao je agenciji Beta portparol koncerta Ivan Ivačković.

Prema njegovim rečima, sadašnja kretanja ukazuju da će se do 16. jula, to jest do samog koncerta, prodati "bar 60.000 ulaznica", što će koncert na Ušću "svrstati među najposećenije" na "A Bigger Bang" turneji "Roling Stonsa".

"Ako se prodaju sve štampane ulaznice, beogradski >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << koncert će biti najposećeniji na turneji", dodao je Ivačković i ocenio da je tako nešto moguće, zato što je, prema njegovim rečima, nekoliko dana pred nastup "Stonsa" u Briselu planulo 10.000 karata za taj koncert.

U Albaniji veliko interesovanje za koncert Stonsa u Budvi

U Albaniji trenutno vlada najveće interesovanje u regionu za koncert grupe „Rolingstons" u Budvi.

Prema rečima Rake Marića, vlasnika agencije „Mjuzik star prodakšn" koja organizuje koncert, u Albaniji je do sada rezervisano 10.000 karata za ovaj spektakl. Oko hiljadu fanova se očekuje iz Bugarske, a duplo više iz Makedonije.

U Organizacionom odboru za prodaju karata takođe ističu da je do sada prodato i po pet hiljada ulaznica u Bosni, Hrvatskoj i Srbiji. Odborom je pre dva dana predsedavao Svetozar Marović i nakon toga je saopšteno da je prodaja karata u Crnoj Gori zadovoljavajuća, te da očekuju da svih 73.000 ulaznica, koliko je pušteno u prodaju, do početka koncerta bude rasprodato.

Pripreme za koncert koji će biti održan 9. jula na budvanskoj plaži Jaz idu po planu i do sada su završeni zemljani radovi na prostoru gde će nastupiti najveća rokenrol atrakcija. Prvi konvoj od dvadeset šlepera ući će u Crnu Goru 3. jula, dok se do 5. jula očekuje dolazak i preostalog kontingenta od 43 šlepera sa koncertnom i produkcijskom opremom.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.