Procurele fotke: Glumica u krevetu s maloletnikom!

Izvor: Mondo, 27.Avg.2018, 19:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Procurele fotke: Glumica u krevetu s maloletnikom!

Glumica Azija Arđento "popila otkaz" nakon što je otkriveno da je "primorala maloletnika na seks". Strani mediji objavili slike nastale nakon intimnog čina s glumcem koji je tada imao 17 godina.

Italijanska glumica Azija Arđento, koja je nedavno optužena za silovanje maloletne žrtve, dobila je otkaz u italijanskoj verziji šou programa X Fakor!

ŠOK: Silovala maloletnika?!

Arđento, koja je prošlog oktobra javno ispričala da ju je Harvi >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Vajnstin silovao, 2013. godine je igrala u filmu s maloletnim glumcem Džimijem Benetom, koji je tada imao 17 godina, s kojim je potom imala seksualne odnose. Američki mediji su nedavno otkrili da je glumica namamila maloletnika u sobu, dala mu alkohol, a onda imala seks s njim, kao i da je nagodbom uspela da "plati ćutanje" žrtve - 380.000 dolara.

Azija vikala u Kanu: Ovde vrbujete žrtve!

Sada su u javnost isplivale i slike glumice i tada maloletnog glumca iz kreveta, nakon čega je produkcija šou programa X Faktor objavila da je prekinula saradnju s Azijom Arđente.

Izvori iz produkcije su otkrili da imaju problem jer je prvih devet epizoda s Azijom u žiriju već snimljeno, "pa će zavisno od reakcije javnosti videti da li će ih emitovati ili ne".

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.