Pročitajte ime koje je dao bebi

Izvor: 011vodič.com, 05.Mar.2021, 20:59

Pročitajte ime koje je dao bebi

On je na Instagramu napisao:
Hej, ljudi rodila se Lola Ivanović
Moja druga ćerka!
Toliko od mene za danas, odah da 🤯“
U komentarima su se nizale tople čestitke poznatom voditelju na prelepoj bebi. Inače, Ivan Ivanović ima ćerku Stašu (17), iz prvog braka, a Lola je zajedničko dete njega i njegove partnerke Anje.
Anja i Ivan su u skladnoj vezi već četri godine, a ona za sve to vreme nije želela da bude u žiži javnosti >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << zvog svoje veze sa Ivanom.

Poreklo i značenje imena Lola Ime Lola postoji u mnogim kulturama, a poreklo tog imena nije sasvim poznato. Ime Lola prema nekima izveden je oblik imena Lolia, nastao od Lolli, što u prevodu s latinskog znači „trava“. Prema drugoj verziji, ime Lola skraćena je verzija imena Loreta, Lorena, Alojzija, Alicija (u Portugalu). Prema trećoj verziji, ime Lola potiče iz persijske kulture i znači lala, odnosno prolećni cvet. U indijskoj mitologiji ime Lola povezuje se s boginjom Lakshmi koja je boginja obilja, blagostanja i bogatstva, kao i ljubavi i sreće.

Bebac


The post Pročitajte ime koje je dao bebi appeared first on Zenski Magazin.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.