Probudila se usred operacije mozga i pitala hirurga kako napreduje

Izvor: Večernje novosti, 03.Jan.2015, 00:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Probudila se usred operacije mozga i pitala hirurga kako napreduje

VARŠAVA - Jedan poljski neurohirurg grdno se prepao kada se, usred operacije na mozgu, pacijentkinja probudila iz anestezije da bi ga upitala da li se sve odvija po planu. Devetnaestogodišnja Iga Jasica bila je podvrgnuta delikatnom zahvatu vađena zloćudnog tumora na mozgu u bolnici u Katovicama kada se iznenada probudila iz anestezije. "Šta se dešava", upitala je ona zbunjenog hirurga. "Apsolutno ništa nije osetila, a ni i u jednom trenutku njen život nije bio ugrožen", kazao je nakon operacije >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << prof David Lariš. "Ne sećam se gotovo ničeg", izjavila je mlada pacijentkinja, dodavši da joj je lekar tokom operacije pričao o mačkama jer ih ona voli. "Propustila sam Božić zbog operacije, ali je to najlepši poklon koji sam mogla da dobijem jer se danas osećam mnogo bolje".

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ŠOK: Pacijentkinja se probudila usred operacije na mozgu i pitala kako napreduje!

Izvor: NaDlanu.com, 03.Jan.2015

Jedan poljski neurohirurg grdno se prepao kada se, usred operacije na mozgu, pacijentkinja probudila iz anestezije da bi ga upitala da li se sve odvija po planu..Devetnaestogodišnja Iga Jasica bila je podvrgnuta delikatnom zahvatu vađena zloćudnog tumora na mozgu u bolnici u Katovicama kada se iznenada...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.