Izvor: Blic, 10.Maj.2006, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Probudila se u kolima nepoznatog muškarca

Probudila se u kolima nepoznatog muškarca

- 'Biću ti verna... biću ti vernaaa....' - čulo se pevanje sa poslednjeg sprata četvorospratne ekskluzivne vile na Dedinju. Zazvonili smo na vrata koja nam je sa osmehom na licu otvorio jedan gospodin: 'Uđite, reče on veselo, 'Ana Nikolić je gore u studiju i vežba'.

Iza stakla, u 'gluvoj sobi', sa slušalicama na ušima nalazila se seksepilna pevačica. Vrckajući, pozdravila nas je osmehom, mahnula nam, i nastavila >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da peva stihove svoje omiljenje pesme za koju tvrdi da će biti hit na novom albumu:

'Album je gotov,' kaže Ana Nikolić i dodaje, 'Vala i zaslužila sam ga. Jedva čekam da izađe, a to će biti za mesec dana. Tim koji mi je radio album je dobitni. Tekstove mi je pisala Marina Tucaković, a ostala ekipa su mi Mili, poznati producent, Kiki Lesandrić, Leontina... Inače, ovo je Milijeva kuća, on je domaćin, a u ovom studiju Ceca snima. I eto, nakon prvog albuma ‘Januar’ i velikog uspeha sa pesmom ‘Romale Romali’ red je da izdam i novi album.

Još uvek ne znam kako će se on zvati, ali znam da će ova pesma koju sam sad pevala biti pravi hit. Ona govori o devojci, meni, koja se budim pijana u kolima nepoznatog momka, a kod kuće imam dečka', priča Ana zagonetno se smeškajući i nastavi, 'Znam šta ćeš sada da me pitaš! (smeh) Pitaćeš da li mi se zaista dogodilo da se probudim tako kod nekog nepoznatog muškarca! (smeh) E, pa nije!' 'priznala' nam je poznata pevačica i ustala da popravi šminku.

- Čim sam ustala došla sam ovde - priča Ana i dodaje - nisam se još ni skroz razbudila. Ali, posao je posao. Obaveze. Znate kako je. Pred izlazak novog albuma mora mnogooooo da se radi.

U tom trenutku Ani je zazvonio telefon.

- Halo, Leontina, ženo, pa gde si ti do sada? - upita Ana poznatu pevačicu, koja joj peva prateće vokale, i nastavi - Ma kako u pet? Pa valjda u tri, u tri!!! Dogovorili smo se u tri sata! Evo, ja vežbam već sat vremena bez tebe. Ženo, za koliko si ovde? - završi Ana telefonski razgovor i uze u ruke papire sa stihovima neke nove pesme i krenu ka 'gluvoj sobi' u studiju.

- Idem da vežbam dalje. Tek me čeka ludilo. Dok završim vežbe pevanja i plesa kreće snimanje spotova, promocije, gostovanja...ma hiljadu čuda! - reče Ana i odvrcka do mikrofona.

Sa poslednjeg sprata vile se i dalje čulo 'Biću ti veeerna... biću ti vernaaaa...'

M. Čule

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.