Probao je da kopira novčanicu od 50 evra - ni u ludilu nije očekivao da će se ovo dogoditi! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Dec.2019, 14:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Probao je da kopira novčanicu od 50 evra - ni u ludilu nije očekivao da će se ovo dogoditi! (VIDEO)

Stvarno neobično.

Jutjuber pod nadimkom "Caepa Cool" napravio je eksperiment kako bi video što će se dogoditi ako pokuša da fotokopira novac.

Za eksperiment je koristio novčanicu od 50 eura, a rezultati su iznenadili i njega.

Posle prvog pokušaja kopiranja, fotokopija novčanice je po sebi imala bele crte po celoj dužini. Objašnjavajući kako želi da proveri prepoznaje li uređaj novac pa blokira kopiranje ili nešto na novčanici ometa kopiranje, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pri idućem pokušaju je s novčanicom ubacio i kartu iz špila. Na fotokopiji su i novčanica i karta imale bele crte.

Jutjuber je zatim utvrdio da štampač prepoznaje tačkice na prednjoj strani novčanice i da automatski ubacuje bele crte, kako bi bilo sasvim jasno da je u pitanju kopija. Kada je prekrio tačke, kopiranje je uspelo.

DARA UHVAĆENA U LAŽI! Državne škole nazvala "SELJAČKIM" - pa pokušala da se izvuče: POSLUŠAJTE SNIMAK (AUDIO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.