Probali hamburger prvi put: Njihova reakcija nateraće vam suze na oči

Izvor: NaDlanu.com, 02.Feb.2014, 14:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Probali hamburger prvi put: Njihova reakcija nateraće vam suze na oči

Malo je onih koji nikada nisu probali ovu brzu hranu ali takvi ipak postoje. U udaljene delove Tajlanda i Grenlanda naučnici su zarad eksperimenta, doneli Big Mek.

"Želeli smo da vidimo kako se ljudima dopada ono za šta nisu imali prilike da čuju na televizijskim reklamama i ono za šta nisu sentimentalno vezani." rekao je stručnjak za globalni marketing Ras Klajn.Ljudi prvo ne shvataju kako da pojedu hamburger. Utisak primorava gledaoca da shvati šta znači živeti u društvu koje je u ovoj meri lišeno svega onoga što čini svakodnevica savremenog čoveka. Ljude koji nisu probali hambuger nije bilo moguće naći nigde u Americi, zbog moćnog oglašavanja.

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.