Probajte: Čajevi za ravan stomak

Izvor: BKTV News, 09.Mar.2014, 18:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Probajte: Čajevi za ravan stomak

Poznato je da voda s limunom odlična ne samo za zdravlje, već i za figuru. Ipak, to nije jedini napitak koji vam može pomoći da se rešite masnih naslaga i viška kilograma.

Čaj od mente osim što smiruje probavni trakt, pomaže želucu da apsorbuje masnoće. Ima diuretsko dejstvo, podstiče metabolizam i smanjuje apetit.
Ističe se i kao odlična pomoć prilikom održavanja higijene usne šupljine, a svojim mirisom savršeno osvežava dah. Drugi čaj koji se preporučuje >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << je zeleni čaj.
Zahvaljujući katehinima, polifenolima koje zeleni čaj sadrži, on je odličan izbor za pojačano sagorevanje masnoća, a poželjno ga je piti pre vežbanja kako bi se pojačalo topljenje masnih naslaga.
Osim toga, zeleni čaj smanjuje holesterol i rizik od kancerogenih oboljenja, odlična je pomoć kod dijebetesa, smanjivanja stresa i zaštite zuba od virusnih infekcija.
Izvor: Novi magazin
Tweet

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.