Prljavo kazalište na krovu kao Bitlsi

Izvor: Dzungla.org, 19.Sep.2012, 07:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prljavo kazalište na krovu kao Bitlsi

Popularna hrvatska i eks Ju grupa snima, poput čuvenih Bitlsa, spot na krovu. Grupa inače 22. decembra drži koncert u “Kombank areni”

GRUPA “Prljavo kazalište”, koja će posle 26 godina održati koncert 22. decembra u “Kombank areni”, počela je snimanje spota za pesmu “Devojka od milijun dolara”. Članovi zagrebačkog rok sastava “prašili” su nekoliko sati na krovu šoping centra, u njihovom kraju Dubravi, pokazavši da posle više od 35 godina karijere >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << i dalje uživaju u svakoj noti.
- Snimanje je bilo naporno, ali sjajno smo se zabavljali – rekao je Jasenko Houra, osnivač i gitarista “Kazališta”. – Nadamo se da će spot biti gotov do 1. oktobra, kada ćemo održati i prvi promotivni koncert. To će, takođe, biti na krovu ovog šoping centra. Smatramo da velika turneja po regionu mora da počne iz komšiluka.
(Izvor: Novosti)

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.